Egyéb termékek

Szúnyoghálók

Típusok: fix, mobil, pliszé, zsanéros ajtó

atenad-logo-black-1

Pliszé szúnyogháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Redőnnyel és zsaluziával is kombinálható.

Fix szúnyogháló

Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró, mivel rögzítése kívülről történik. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel.

ÚJDONSÁG! Íves és alakzatos külső textilárnyékolók FIX szúnyogháló keretbe!

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A rendszer épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

Zsanéros szúnyogháló

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

REHAU kültéri padlóburkolat

Prémium kültéri padlóburkolat

A teraszok folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Az innovatív REHAU RELAZZO kiváló kültéri padlóburkolat bármely kertbe,  teraszra vagy erkélyre.

Egy terasz minősége legtöbbször már néhány hónap múlva megmutatkozik:
a hőmérséklet, az időjárás és a kártevők legtöbbször hamar véget vetnek a terasz feletti örömnek.

A REHAU a Relazzo kültéri padlóburkolat-rendszert következetesen azért fejlesztette ki, hogy hosszú élettartamával évről évre biztosítsa Önnek a kényelmes terasz érzetét.

  • Akár több évi napsugárzás mellett is kis mértékben engedi meg a színváltozást,
  • több év intenzív használat után is, minimális ápolással repedés és szálkamentes marad,
  • tartós környezetbarát megoldás,
  • legalább 50% fából áll, ezért Önnek nem kell a fa meleg érzését nélkülöznie.
rehau-logo

Motorok és vezérlések

Árnyékoló-mozgatás, épületautomatizálás

Minden nap ugyanaz történik: Körbejárjuk az egész házunkat, minden redőnyt leengedünk, majd reggel újra felhúzzuk. Ma már sok minden kényelmes és automatizált. Automatizálja árnyékolóit Ön is!

Biztonság
Az automatizált redőnyök folyamatosan a lakott ház érzetét keltik. Nyaraláskor is? Főleg akkor! Ablaktörés esetén az automatikusan záródó árnyékolók kínálják a legnagyobb biztonságot. A Becker motorok és kiegészítők megakadályozzák a behatolást.

Ökológiai felelősségvállalás
Automatizált redőnyökkel télen a fűtés költségeket és nyáron a klímaberendezés költségeit spórolhatja meg, teljesen automatikusan.

Kifizetődő értékbefektetés
Az energiamutatók csökkentése, az ingatlan értékének növelése és emellett komfort és életminőség javítása? Végre egy hosszútávú értékbefektetés, melyet minden nap, minden ízében élvezhet!

Beckerlogo1