Egyéb termékek

Praktikus és design-orientált megoldások otthonunkban

Pliszé szúnyogháló

Fix szúnyogháló

Mobil szúnyogháló

Zsanéros szúnyogháló

Gyors segítséget nyújtunk!

Keressen minket!
Telefon: +36 70 623 8752

Pliszé szúnyogháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Redőnnyel és zsaluziával is kombinálható.

Fix szúnyogháló

Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró, mivel rögzítése kívülről történik. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel.

ÚJDONSÁG! Íves és alakzatos külső textilárnyékolók FIX szúnyogháló keretbe!

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A rendszer épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

Zsanéros szúnyogháló

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

Márkák akikkel együtt dolgozunk

Ajánlatkérés

Élj a díjmentes konzultáció lehetőségével!