Gyors segítséget nyújtunk!

Keressen minket!
Telefon: +36 70 623 8752

Roletta

Az örök klasszikus beltéri árnyékoló modern megjelenéssel, 6-féle kivitelben

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek ismét reneszánszukat élik.

Funkciójukat tekintve már nem csak az árnyékolást és a kíváncsi tekintetek távol tartását szolgálják, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő. Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, hangulatossá teszik a környezetet.

A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás. Nagy felületek illetve tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak.

Sávroló

A sávroló egyediségét a textilek felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot.

Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba. A tokszerkezet és a textilek széles színválasztékának köszönhetően, az Atenád sávroló bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben.

Firenzei roló

Csempéssze otthonába a lenyűgöző Itália előkelő, mediterrán hangulatát!

A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze.

Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, S- lamellás zsaluzia szerű megjelenést kölcsönöz. Textillapocskáival szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el.

A különleges textilek magas minősége és Itáliát megidéző színvilága (mint a meleg homok színek, szürke, bézs), harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba.

Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására is ajánljuk a fényzáró – általában PVC alapú lamellák alkalmazását.

Reluxa

RELUXÁK alumíniumból és trópusi fából

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Egyik komoly fejlődés, hogy ma már a karnisszerkezet tökéletesen illeszkedik a nyílászáró kialakításához. Működtetése gyöngylánccal történik, amellyel el lehet forgatni vagy húzni a szerkezetet.

A karnis és a látszó alumínium alkatrészek színe jól igazítható a nyílászáró színéhez.

A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló, és mivel bárhová könnyen felszerelhető, ezért sok háztartás kedvelt árnyékolója.

Akár háromszög alakú ablakokra is! Fontos megemlíteni, hogy nem csak négyszög alakú hagyományos nyílászárókra szerelhető fel, hanem akár háromszög ablakokra is. Ha nincs rá szükség, teljesen felhúzható, nem zavarja a szabad kilátásban.

Márkák akikkel együtt dolgozunk

Ajánlatkérés

Élj a díjmentes konzultáció lehetőségével!