Kerti árnyékolók

Kerti és teraszárnyékolók

Önálló vagy falhoz rögzített prémium árnyékolók.

Ezekkel a kerti és teraszárnyékolókkal a kertünkben olyan exkluzív életteret alakíthatunk ki, melyek a legszélsőségesebb időjárásban is felsőfokon szolgálják igényeinket.

  • Megvásároltuk a jakuzzit a kertbe, de élvezhetetlen a szeles időtől?
  • Árnyékot szeretnénk, de nem fülledt légteret?
  • Szabályoznánk a teraszunkra beeső fényt az időjárástól függően?
  • Fontos, hogy ne ázzon be a teraszunk miközben éppen az esőben sütögetünk alatta?
  • Vendégeket hívtunk szabadtéri grillpartyra, de elromlott az idő és nem szeretnénk bevonulni a lakásba?
rensonlogo_1-1-230x86
varisol-szines-logo
markilux-9e204554-log1
bt group

Renson Algarve

Algarve
- Alapkivitel

Elforgatható lamellás kerti és teraszárnyékoló, rejtett vízelvezetéssel. Önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve.

Algarve Roof
- Önálló tetőárnyékoló

Elforgatható lamellás, önálló tetőárnyékoló, oszlopok nélkül. Meglévő mélyedésbe vagy meglévő álló szerkezetre rögzítve, akár függesztéssel is.

Algarve Classic Line
- Dekoratív tartóoszloppal

ÚJ! Algarve árnyékoló, egy  klasszikus vonalvezetésű, dekoratív díszítőszegéllyel a tetőn. Falra szerelve vagy önállóan. Rusztikus és klasszikus épületekhez egyaránt.

Renson Camargue

Kerti és teraszárnyékoló

Renson Camargue kerti árnyékoló bővíthető típus. A Camargue sorolható, azaz végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető vele és egy olyan kompakt rendszert foglal magába, ahol az alumíniumvázba tökéletesen elrejthetők mind az oldalárnyékoló sínek az elektromos vezetékhálózat illetve az egyedi kiegészítő elemek (LED világítás, hangszórók, fűtőtest).

KINEK AJÁNLJUK?

A Camargue kiváló választás annak, aki nagyobb terület árnyékolásában gondolkodik és komolyabban bővíteni szeretné kerti árnyékolóját.

Renson Skye és AERO Skye

Kerti és teraszárnyékoló

Alumínium lamellás, forgatható és eltolható tetővel rendelkező kerti ,- és teraszárnyékoló, integrálható oldalelemekkel kombinálhatóan.

Prémium kategóriában a belga RENSON cég ismételten megmutatta, hogy 2017-ben milyen színvonalon lehet élvonalban maradni a teraszárnyékolásban. A stuttgarti világkiállításon bemutatott SKYE®, a népszerű Camargue® továbbfejlesztett változata, mely ezentúl az Ön kertjébe is beköltözhet.

Renson Lagune

Teraszárnyékoló

Az Renson Lagune teraszárnyékoló prémium kategóriás kerti és teraszárnyékoló.  Szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető. Igényeinkhez mérten, az alábbi megoldások közül választhatunk:

• Oldalárnyékoló screenek (Fixscreen), átlátszó Crystal ablakkal is
• Üveg tolóajtó
• Loggia panelek (fix vagy mozgatható lamellás wood, alu, screen)
• Kombinált árnyékoló (screen + üvegtolóajtó)

Renson Lapure

Teraszárnyékoló

Teraszárnyékoló oldalelemek nélkül.  Eltolható, zipzáras textilárnyékoló tetővel, mely akár túlnyúlhat az oszlopokon is (pl. teraszról a medence fölé).

Renson Toscane

Teraszárnyékoló

ÚJ! Teraszárnyékoló, elegánsan eltolható és összecsukható screen tetőmegoldássalVálasztható integrált oldalelemekkel, akár 13m x 6,5m felület árnyékolására is.

Egyéb kerti és teraszárnyékolók

VARISOL Q.bus

Kerti és teraszárnyékoló

Szabadon álló kültéri árnyékoló, melynek különlegessége, hogy a két elemből álló árnyékolói külön is mozgathatóak. Esőben is megfelelő védelmet nyújt.

Pergolák

Kerti és teraszárnyékoló

BT GROUP Napvitorlák

Kerti és teraszárnyékoló

Elegáns és minimál. Gázrugóval feszített szabadalmaztatott rendszer, ferde oszlopokhoz rögzítve 3-féle módon (1 lábon, 2 lábon, 4 lábon). Önállóan vagy oldalfalhoz.

MARKILUX Syncra

Kerti és teraszárnyékoló

Olyan acélszerkezet, melynek tetejére 1 (UNO) ill. 2 (FLEX vagy FIX) oldalt napellenző(k) van(nak) felszerelve. Akár hatalmas területek árnyékolására. 3 rögzítési móddal.

Télikert árnyékolók

Külső és belső árnyékolásra

A télikert árnyékolók nagyon népszerűek napjainkban. A télikertek tetejének és oldalának az árnyékolására használják. Főleg nyáron, az erős napsütést elkerülve érdemes gondoskodni a télikert árnyékolásáról.

A kültéri árnyékoló előnye, hogy forró nyári napokon a hőt már kint felfogja, így hatásfoka lényegesen jobb, viszont a kültéri elhelyezkedése miatt jobban ki van téve az időjárásnak.

Ezzel ellentétben a beltéri árnyékoló az időjárásnak nincs kitéve, de a hatásfoka lényegesen kisebb. Mindkét árnyékoló esetében igaz, hogy nagy üvegfelületeket is le tud fedni.

Működtetésüket tekintve kézi illetve motoros működtetés közül választhat.

A motoros működtetés esetén további kényelmi extrákkal is kiegészítheti télikert árnyékolóját, mint például a fényérzékelők felszerelésével. Ebben az esetben az árnyékoló a napsütés erejétől függően automatikusan ki és behúzza az ernyőt. Kültéri árnyékoló esetén választhatunk szélérzékelőt is, ami a megerősödő szélben automatikusan behúzza az textilt, hogy megvédje az esetleges károsodástól. 

A télikert árnyékolók alkalmasak lehetnek már megépített pergolák árnyékolására is.

varisol-szines-logo

Napellenzők

Nyitott, féltokozott és tokozott kivitelben.

Az általunk forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik a külső környezetét.

Napellenzőink magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta.

széles színválasztéknak köszönhetően pedig Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához.

Ha tovább szeretnénk fokozni a kényelmünket, választhatunk extra kiegészítőket, mint például beépített világítást vagy fűtőtestet ezáltal olyan atmoszférát tudunk a teraszunkon teremteni, amely igazán meghitté, komfortossá teszi a szabadon töltött időt.

atenad-logo-black-1