Külső árnyékolók

Zsaluzia

Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása.

Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt pedig az, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek.

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.

A magasabb szintű kényelem érdekében motoros működtetéssel is megrendelhető.

A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet., de akár intelligens otthon vezérléssel is választható.

logo-alumark

Zsalugáter

A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet.

A zsalugáter alkalmazásával visszahozhatók a régi idők emlékei, és ma már modern formában igazi kuriózummá tehető az épület. A zsalugáterek a mediterrán életérzést hozzák be életterünkbe.

A látványos megjelenésük mellett funkcionalitásuk sem utolsó. Árnyékolási hatékonyságuk messze a legjobb a külső árnyékolók közül. A forró nyári napfényt igen hatékonyan tartja távol az épülettől. A zsalugáterek bármilyen nyílászáróra is utólag felszerelhetők, ezért méltán kedvelt árnyékolók.

Cégünk csak alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik.

heroal_logo

Tolózsalugáter (Loggiaalu)

Loggiapanelek csúszóajtó vagy csúszófal létrehozásához

A loggiaalu vagy más néven tolózsalugáter egy fix, alumínium lamellás árnyékoló, amely elsősorban teraszok, erkélyek franciaerkélyek, körfolyosók vagy télikertek árnyékolására ajánlott.

A tolózsalugáter paneleket nyílászáró elé is szerelhetjük, ennek köszönhetően irodaházak, társasházak, családi házak homlokzatára is kiváló választás. Exkluzív megjelenést nyújt intézmények, közintézmények, boltok, irodák, bankfiókok épületének.

A loggiaalu működése kézi mozgatással történik. A panel tetején elhelyezett sínben futó görgők segítségével, könnyedén eltolhatjuk zsalugáterünket az árnyékolni kívánt területre.

Lamellák dőlésszöge fix, a köztük lévő távolság nagyobb, mint a hagyományos zsalugátereknél. 

rensonlogo_1-1-230x86